Παντελίδης για Σαχτάρ: «Αυτό πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός - Θύμιζε ομάδα βετεράνων η Μπεσίκτας»
Ο Σάββας Παντελίδης παρακολούθησε από κοντά τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και επεσήμανε τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ενόψει των ερχόμενων αγώνων.
Αναλυτικά όσα είπε στο Sportime:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μια δουλεμένη ομάδα με πολύ ταλέντο. Ειδικά στα φτερά υπάρχει άφθονη ποιότητα.
Πρέπει να προσέξει πολύ τα άκρα της ο Παναθηναϊκός. Όχι μόνο τους παίκτες που παίζουν στα πλάγια της επίθεσης. Αλλά και τον αριστερό μπακ, Πέδρο Ενρίκε που έδειξε να είναι κινητήριος μοχλός», είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.
Συνέχισε μάλιστα να πλέκει το εγκώμιο της αντιπάλου του Παναθηναϊκού. «Δεν παίρνει ρίσκο η μεσαία γραμμή.
Κρατάνε μπάλα, θέλουν να έχουν την κατοχή και γενικώς αρέσκονται στις πολλές και σίγουρες πάσες. Γενικά μοιάζει πολύ έτοιμη για την εποχή, με ισορροπία στις γραμμές και στον τρόπο παιχνιδιού της»
Που μπορεί να χτυπήσει τη Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός;
Υπάρχει κάτι θετικό για τον Παναθηναϊκό; Κάπου μπορεί να τη χτυπήσει; «Ακόμα και σε συνθήκες ακραίας πίεσης παίζουν build up από την άμυνα. Παίρνουν πολύ ρίσκο κάποιες στιγμές. Αχρείαστο ίσως.
Επιπρόσθετα, δεν έχουν δυνατά κορμιά, υστερούν στις μονομαχίες. Κάτι άλλο σημαντικό είναι πως η Μπεσίκτας έδειξε πως είναι ακόμα σε διαδικασία προετοιμασίας.
Βαριά πόδια, δυσκολία στο να ακολουθήσουν τον ρυθμό οι παίκτες. Η διαφορά ταχύτητας κάποιες στιγμές θύμιζε ομάδα βετεράνων για την τουρκική ομάδα»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ουρμπόνας: «Αυτά σκέφτεται ο Γκριγκόνις για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό»
- Μίχος: «Το τεράστιο ποσό-δώρο Αλαφούζου σε Παπαδημητρίου στην απόλυση»
- Παναθηναϊκός: Τελευταίο ματς αξιολόγησης, ο Μπενίτεθ αποφασίζει για «σκούπα»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Ο Γιαννακόπουλος στη Βέροια με ελικόπτερο – Προσγειώθηκε στο γήπεδο Μακροχωρίου (vid)