Παναθηναϊκός: Διπλό πρόβλημα για τη Ρέιντζερς πριν τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ
Χωρίς τον Άασγκαρντ και πιθανότατα χωρίς τον Ιγκαμάνε η Ρέιντζερς στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Η Ρέιντζερς θα ταξιδέψει στην Αθήνα με δύο σημαντικές απουσίες για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (30/7, 21:00) στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Θέλο Άασγκαρντ, μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου για τη σκωτσέζικη ομάδα, δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (29/7) και όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.
Ο Νορβηγός μέσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό που αποκόμισε στο τελευταίο φιλικό της Ρέιντζερς με την Ντανφέρμλιν, γεγονός που τον άφησε εκτός και από το πρώτο παιχνίδι στο «Άιμπροξ».
Εκτός πλάνων ενδέχεται να μείνει και ο Χαμζά Ιγκαμάνε. Ο Μαροκινός επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρόσφατο φιλικό με τη Μίντλεσμπρο. Την Τρίτη δεν ακολούθησε προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Τι είπε για Σφιντέρσκι και Πάντοβιτς - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πού μπορεί να βρει Ολυμπιακό
- «Σε μια ομάδα από όλη την EuroLeague δεν θα πάει. Είναι ο Παναθηναϊκός»
- Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ