«Αρκετοί μνηστήρες για Ζαρουρί - Στο κυνήγι και ο Παναθηναϊκός»
Ο Ανάς Ζαρουρί βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, ωστόσο το Τριφύλλι δεν παίζει μόνο του για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν κι ένας από τους παίκτες που έχει στο στόχαστρό του είναι κι εκείνο του Ανάς Ζαρουρί.
Ο Μαροκινός επιθετικός μέσος αποκτήθηκε από τη Λανς το καλοκαίρι του 2024, με κόστος άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπέρνλι με τις προσδοκίες να ήταν πολύ υψηλές, αλλά πλέον το μέλλον του να είναι αβέβαιο.
Μάλιστα σύμφωνα με την «L’ Equipe» ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του για τον ποδοσφαιριστή, καθώς η περίπτωσή του παρακολουθείται στενά και από δύο αγγλικές ομάδες της Championship, την Κόβεντρι και τη Νόριτς, καθώς και από την Εσπανιόλ.
Θυμίζουμε πως ο Ζαρουρί έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Ζαρουρί συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Λανς, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο St. George’s Park της Αγγλίας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»