Μπάτλαντ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε - Θ' αντέξουμε τη ζέστη»
Ο Τζακ Μπάτλαντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα δεδομένα της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και στον τρόπο που πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα του προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει και είναι η πρόκριση.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη (30/07) τη Ρέιντζερς και ο Τζακ Μπάτλαντ αναφέρθηκε σε ορισμένα δεδομένα γύρω από τον επαναληπτικό, ενώ δεν παρέλειψε να πει ορισμένα πράγματα και για τον καιρό που θα συναντήσουν οι Σκωτσέζοι στην Αθήνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Παναθηναϊκός ξέρουμε ότι χρειάζεται να τα δώσει όλα μετά το 2-0. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι να κάνουμε, πώς να συμπεριφερθούμε με και χωρίς την μπάλα, πού να πιέσουμε και πότε να “χτυπήσουμε” για να τελειώσουμε ένα παιχνίδι.
Σίγουρα υπολογίζουμε και τη ζέστη, αλλά όλοι μας κάναμε διακοπές μέχρι πριν από λίγο καιρό και ήμασταν σε μέρη με υψηλές θερμοκρασίες. Σε τόσο δύσκολες έδρες, όλα μπορούν να πάνε στράφι από πολύ νωρίς γι’ αυτό και πρέπει να μείνουμε απόλυτα πιστοί στο πλάνο μας».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος για την επόμενη μεταγραφή: «Ούτε εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο σενάριο» - Τι είπε για Τολιόπουλο
- Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει εξωαγωνιστική μεταγραφή - «Είναι σα να φέρνεις τον Κέντρικ Ναν»
- «Αλλαγή πλεύσης και... βαρβάτος point guard - Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός»
- Νίστρουπ: Οι δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιέννη
- Ήταν έτοιμη για all in για Χουάντσο η Ρεάλ - Η στάση του Παναθηναϊκού και του παίκτη