Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς η Βασιλεία - Ο λόγος
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς για τον επαναληπτικό της Σκωτίας στα πλαίσια του δεύτερου γύρου των προκριματικών του UEFA Champions League και η Βασιλεία θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς για τον επαναληπτικό αγώνα της Σκωτίας που έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Οι πράσινοι καλούνται και θέλουν ν’ ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League με την αποστολή τους ωστόσο να μην είναι καθόλου εύκολη.
Από εκεί και πέρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και άνθρωποι της Βασιλείας, όπως αναφέρει το «sdna.gr», μαζί με τα ουδέτερα κλαμπ που στόχο έχουν να κάνουν το δικό τους σκάουτινγκ ενόψει των αναγκών τους στο μεταγραφικό καλοκαιρινό παράθυρο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελβετίας επιθυμούν να ενισχυθούν στη θέση του φουνταριστού, καθώς και στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα-φαβορί με ΠΑΟΚ και το «τρικ» Μπενίτεθ στα μπακ
- Παναθηναϊκός: «Γιατί τσαντίστηκε ο Σφιντέρσκι - Το θέμα με τον τραυματισμό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός: «4 εκατ. ευρώ και συνιδιοκτησία για Μανδά»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή του Γιούλιαν Σέχου