Ο Παναθηναϊκός ξαναμπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του Ουναχί!
Οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ φαίνεται να «πέφτουν», με τον Παναθηναϊκό να επανέρχεται δυναμικά για την παραμονή του 25χρονου χαφ.
Η υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί, η οποία είχε «παγώσει» το τελευταίο διάστημα λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μαρσέιγ (11-12 εκατομμύρια ευρώ), δείχνει να αποκτά νέα δυναμική.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, η γαλλική ομάδα φαίνεται να έχει αλλάξει στάση τις τελευταίες ημέρες, φοβούμενη να κρατήσει ανενεργό έναν παίκτη με υψηλό συμβόλαιο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ξανά ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ. Μάλιστα, το τελευταίο τριήμερο έχουν πραγματοποιηθεί δύο επαφές ανάμεσα στα δύο κλαμπ για τον 25χρονο Μαροκινό μέσο, με την «πράσινη» πλευρά να εξετάζει σοβαρά τη φόρμουλα που θα επιτρέψει την παραμονή του στο ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν.
Κατά τη διάρκεια της «παύσης» των συζητήσεων, ο Παναθηναϊκός κοίταξε και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή, όπως τον Ανάς Ζαρουρί της Λανς, ωστόσο ο Ουναχί δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους». Όλα δείχνουν πως η μεταστροφή του κλίματος δίνει ξανά ελπίδες για θετική έκβαση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»