Παναθηναϊκός: Πότε ταξιδεύει ο Βαγιαννίδης στην Πορτογαλία
Η Record αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα βρεθεί αρχές της εβδομάδας στη Λισαβόνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ.
Η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να κάνουν λόγο για άφιξή του στη Λισαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η Record στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδό της αναφέρει χαρακτηριστικά: «… ο Βαγιαννίδης έρχεται στις αρχές της εβδομάδας», ενώ η A Bola επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής μπακ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία μετά την έκτιση της τιμωρίας του.
Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, εκπρόσωποι της Σπόρτινγκ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Οι «λιοντάρια» προσφέρουν 13 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, με τη μόνη εκκρεμότητα να αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσουν οι «πράσινοι».
Το παιχνίδι στη Γλασκώβη απέναντι στους Ρέιντζερς ήταν πιθανότατα το τελευταίο του Βαγιαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ στη ρεβάνς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Κώτσιρας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89