Η ομάδα του Μέσι «κοιτάζει» τον Πελίστρι - Θέλει οκταψήφιο ποσό ο Παναθηναϊκός
Το όνομα του Φακούντο Πελίστρι παίζει πολύ το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Ουρουγουανός εξτρέμ συνδέεται με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.
Ο Φακούντο Πελίστρι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2028, ωστόσο τα σενάρια περί πιθανής αποχώρησής του από τους πράσινους συνεχίζονται και προέρχονται από το εξωτετικό.
Για την ακρίβεια μετά τη Φλουμινένσε που ανέφεραν οι Βραζιλιάνοι, έχει εμφανιστεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του εξωτερικού, νέο ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό εξτρέμ.
Συγκεκριμένα η Ίντερ Μαϊάμι στην οποία αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι έχει στο στόχαστρό της, τον άσο του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη επαφή την παρούσα φάση.
Σε κάθε περίπτωση για να αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να πουλήσει τον Πελίστρι θα πρέπει η πρόταση να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη των χρημάτων που έδωσε και το ποσό να είναι οκταψήφιο!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»