Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα η Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη!
H πορτογαλική ομάδα έφτασε με αντιπροσωπεία στην Αθήνα και είναι κοντά στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για 15 εκατ. ευρώ.
Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη έχει περάσει στο τελικό στάδιο, καθώς οι Πορτογάλοι δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 23χρονου δεξιού μπακ από τον Παναθηναϊκό.
Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/7) έφτασε στην Αθήνα τριμελής αντιπροσωπεία της Σπόρτινγκ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Μπερνάρντο Παλμέιρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τελικό γύρο διαπραγματεύσεων με τους «πράσινους».
Σύμφωνα το ΑΠΕ, η νέα πρόταση των πρωταθλητών Πορτογαλίας έφτασε τα 13 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, αγγίζοντας συνολικά τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε ο Παναθηναϊκός.
Το deal θεωρείται ουσιαστικά «κλειδωμένο», με τις δύο πλευρές να συζητούν μόνο τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, την επίτευξη των μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του Βαγιαννίδη δείχνει πιο κοντά από ποτέ, με το τριφύλλι να εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;