Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα η Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη!
H πορτογαλική ομάδα έφτασε με αντιπροσωπεία στην Αθήνα και είναι κοντά στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για 15 εκατ. ευρώ.
Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη έχει περάσει στο τελικό στάδιο, καθώς οι Πορτογάλοι δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 23χρονου δεξιού μπακ από τον Παναθηναϊκό.
Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/7) έφτασε στην Αθήνα τριμελής αντιπροσωπεία της Σπόρτινγκ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Μπερνάρντο Παλμέιρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τελικό γύρο διαπραγματεύσεων με τους «πράσινους».
Σύμφωνα το ΑΠΕ, η νέα πρόταση των πρωταθλητών Πορτογαλίας έφτασε τα 13 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, αγγίζοντας συνολικά τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε ο Παναθηναϊκός.
Το deal θεωρείται ουσιαστικά «κλειδωμένο», με τις δύο πλευρές να συζητούν μόνο τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, την επίτευξη των μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του Βαγιαννίδη δείχνει πιο κοντά από ποτέ, με το τριφύλλι να εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος θα προκριθεί; Η πρόβλεψη Παύλου Παπαδημητρίου για το Μπέτις-Παναθηναϊκός
- Σάλος στη Λεωφόρο: Πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο της Λαμπαδαρίου (vid)
- Μπενίτεθ: «Αυτό είπα στους παίκτες μας πριν τον αγώνα» και νέα... σπόντα στη συν. Τύπου
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού