Έδωσε... ενδεκάδα ο Ραπτόπουλος: «Εγώ θα έβαζα βασικό τον Γερεμέγεφ» (vid)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος αποκάλυψε ποιους παίκτες θα διάλεγε στην ενδεκάδα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο Ibrox Stadium απέναντι στη Ρέιντζερς.
Αναλυτικά όσα είπε στο Tik-Tok:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Τα… θέλει ο Ρουί Βιτόρια, αν παίξει με Ιωαννίδη και Μπακασέτα. Αντίο ζωή, 2-0 και γύρνα πίσω στο ΟΑΚΑ να κάνεις 3-0 ανατροπή. Θα δώσω ένα σχέδιο να παίξει ο Παναθηναϊκός.
Τέρμα ο βαρύς με τα μάγουλα, Βαγιαννίδης παικτάρα, Κυριακόπουλος ωραίος ο αστερός μπακ, είναι απώλεια ο Μλαντένοβιτς. Άσε έξω τον Ίνγκασον, Τουμπά με Πάλμερ.
Δεν πρέπει να λείψει από αυτό το ματς τον Σιώπη. Σιώπης μέχρι να λιώσει ο πάγος στα Ιμαλάια. Βάλε τον Τσέριν που τρέχει και τον καινούργιο, τον Τσιριβέγια.
Άσε έξω τον Μπακασέτα με τα πράσινα τα ματάκια. Τετέ δεξιά, Τζούρισιτς αριστερά.
Στην επίθεση εγώ θα έβαζα τον Γερεμέγεφ. Άσε τον Ιωαννίδη τον πονάνε τα λαιμά του, θα του δώσει το σιρόπι η Βουλγαράκη…»
Δείτε παρακάτω:
@kostis_rapto Τι θα γίνει στο Ρέιντζερς – Παναθηναϊκός ⚽️🍀 #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #rangers ♬ O Ymnos Tou Panathinaikou – Giannis Vogiatzis
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»