Νέα δεδομένα για Ουναχί - Τι αναφέρει δημοσιογράφος του Foot Mercato
Ο έγκυρος δημοσιογράφος του «Foot Mercato», Σάντι Αουνά ανέφερε μέσω του «Χ» το δικό του ρεπορτάζ αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής του Αζεντίν Ουναχί στη Χιρόνα.
Από χθες έχουν βγει πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Αφρικής πως η Χιρόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Αζεντίν Ουναχί με τη Μαρσέιγ να έχει τον τελευταίο λόγο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Παρ’ όλα αυτά ο έγκυρος δημοσιογράφος του «Foot Mercato», Σάντι Αουνά, έδωσε το δικό του ρεπορτάζ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ», το οποίο μάλιστα διαφέρει αρκετά απ’ όλα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Αφρικής.
Πιο αναλυτικά ο Αουνά θεωρεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ισπανικού συλλόγου και του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, απατώντας συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό το θέμα περί συμφωνίας: «Όχι, επειδή δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Αουνά έχει, κατά καιρούς, μεταφέρει καλές πληροφορίες στην υπόθεση Ουναχί, από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό έως τώρα.
Προφανώς, ισχύει ότι από τη Γαλλία δεν προκύπτει, ακόμα, κάποια συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές (Μαρσέιγ, Τζιρόνα και Ουναχί), ενώ δεν υφίσταται, στην παρούσα φάση, κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση από ισπανικά ή καταλανικά ΜΜΕ με το θέμα να μένει ανοιχτό μέχρι νεωτέρας.
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ωστόσο δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό που ζητάει ο γαλλικός σύλλογος με αποτέλεσμα να τηρεί στάση αναμονής με σύμμαχο και τον παίκτη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και το Τριφύλλι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Το «σκληρό» σύνθημα στους παίκτες μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Μήνυμα με νόημα μετά την ήττα από την Αρμάνι
- Παναθηναϊκός: Οι 8 πιθανότεροι αντίπαλοι στα Play offs του Europa League
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League