Προπονητής Ρέιντζερς: Αποκάλυψε την κατάσταση του Γκασαμά ενόψει Παναθηναϊκού
Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Ράσελ Μάρτιν τοποθετήθηκε για την κατάσταση του Τζέιντι Γκασαμά κι αποκάλυψε αν θα παίξει ή όχι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Τζέιντι Γκασαμά αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από τη Ρέιντζερς στα πλαίσια της ενίσχυσης του Σκωτσέζικου συλλόγου με τα ενδεχόμενα της συμμετοχής του στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τρίτη (22/07) να είναι ανοιχτά.
Συγκεκριμένα ο προπονητής των Μπλε, Ράσελ Μάρτιν εξήγησε πως ο παίκτης του δεν είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει το ματς, όμως δεν παρέλειψε να… στάξει μέλι για τις ικανότητες του Γκασαμά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ματς, αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας