Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Λαφόντ, ποτέ έρχεται Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ενισχύσει την εστία του με μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς ο Αλμπάν Λαφόντ βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα πράσινα.
Ο Γάλλος γκολκίπερ, που είναι 26 ετών, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη 16 Ιουλίου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής του.
Η υπόθεση του Λαφόντ έχει φτάσει πλέον στην τελική ευθεία, με όλες τις πλευρές να βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση και τη συμφωνία να θεωρείται δεδομένη. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στην εμπειρία και τις ικανότητες του πορτιέρε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας τη νέα σεζόν.
Η άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα σηματοδοτεί και το τελευταίο βήμα πριν από τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση, με τους ανθρώπους του συλλόγου να θεωρούν την προσθήκη αυτή καθοριστική για τη συνέχεια του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Τι είπε για Σφιντέρσκι και Πάντοβιτς - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πού μπορεί να βρει Ολυμπιακό
- «Σε μια ομάδα από όλη την EuroLeague δεν θα πάει. Είναι ο Παναθηναϊκός»
- Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ