Παναθηναϊκός: «Δυσκολίες» για τη Ρέιντζερς, ισόπαλη σε νέο φιλικό
Η Ρέιντζερς έδωσε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην αγγλική Μπάρνσλεϊ, ομάδα της League One, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1 στο Σεντ Τζορτζ Παρκ.
Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι καλοκαιρινές προσθήκες της ομάδας, ανάμεσά τους οι Μαξ Άαρονς, Τζο Ρόθγουελ, Θέλο Άασγκαρντ και Νάσερ Ντίγκα, οι οποίοι πήραν φανέλα βασικού και είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους.
Ο Ντανίλο, ο οποίος μπήκε με όρεξη, άνοιξε το σκορ για τη σκωτσέζικη ομάδα, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης. Η απάντηση της Μπάρνσλεϊ δεν άργησε, καθώς ο Μαξ Γουότερς ισοφάρισε αργότερα στο δεύτερο μέρος, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Η Ρέιντζερς ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, αφού σε λίγες ημέρες, στις 22 Ιουλίου, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στη Γλασκώβη για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League.
Το αρχικό σχήμα της Ρέιντζερς περιλάμβανε τους: Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Άαρονς, Σάουταρ, Ρόθγουελ, Ντιομάντε, Άασγκαρντ, Ντάουελ, Τζίγκα, Τζέντλες και Κέρτις. Στον πάγκο βρέθηκαν οι Κέλι, Κορτές, Μπάρον, Μπαϊράμι, Κάμερον, Τζέφτε, Φερνάντεζ, Ράσκιν, Φρέιζερ, Ράις, Χάτον και Ντανίλο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μπορεί να σκάσει όνομα έκπληξη για αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό μοντέλο συνδρομής στην πλατφόρμα Αλαφούζου
- Παναθηναϊκός: Ο φορ της Μπολόνια και η περίπτωση από την Τσέλσι
- «Ετοιμάζει πρόταση για Πούλγκαρ ο Παναθηναϊκός - Η ρήτρα αποδέσμευσης»
- «Τι πρέπει να γίνει για να ανοίξει ο δρόμος για Μπατίστ στον Παναθηναϊκό» (vid)