Βαγιαννίδης: «Δεν επηρεάζομαι από τα σενάρια, η σκέψη μου στα παιχνίδια με τη Ρέιντζερς» (vid)
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πήρε θέση για τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του. «Φέτος έχουν μπει οι βάσεις στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε στο Athletiko:
«Υπάρχουν πολλά σενάρια γύρω από το όνομά μου, έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι. Δεν με επηρεάζει σε κανένα βαθμό, είμαι συνηθισμένο πλέον. Δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Είναι μια επιβράβευση ότι κάτι κάνεις καλά.
Το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, είναι τα παιχνίδια με την ομάδα. Για αυτή τη στιγμή, η μόνη μου σκέψη είναι τα προκριματικά με τη Ρέιντζερς και από κει και πέρα, θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε.
Δεν κάνει καλό στην ομάδα η υπερβολική πίεση και δίψα για το πρωτάθλημα, πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Φέτος, έχουν μπει οι βάσεις στην ομάδα»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση