Ο Παναθηναϊκός ψάχνει... νέο Ουναχί - Έχουν εντοπιστεί 2-3 περιπτώσεις
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταγραφική αναζήτηση του Παναθηναϊκού για τον παίκτη που θα αναλάβει να δώσει ταχύτητα στη σκέψη, καθαρό μυαλό στις αποφάσεις και φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι.
Οι «πράσινοι» κινούνται για την προσθήκη ενός ποιοτικού χαφ που θα σηκώσει το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού, καλύπτοντας το εμφανές κενό που υπάρχει στο ρόστερ.
Η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα προσθέτει εμπειρία και ποιότητα, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν καλά ότι χρειάζεται κι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά: παίκτης με ένστικτο δημιουργού, ικανότητα να πατάει περιοχή αλλά και να «χτίζει» από πίσω το παιχνίδι. Ο Αζεντίν Ουναχί κάλυπτε αυτόν τον ρόλο με μοναδικό τρόπο, όμως η υπόθεσή του, με τα σημερινά δεδομένα, έχει απομακρυνθεί αισθητά από την πραγματικότητα.
Το «όχι» της Μαρσέιγ και οι ισορροπίες με το Cost Control
Ο Ουναχί παραμένει στη λίστα, αλλά περισσότερο ως… θεωρητική πιθανότητα με τα σημερινά δεοδμένα. Η Μαρσέιγ κρατά σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις, θέτοντας οικονομικές απαιτήσεις που δεν συνάδουν με το πλαίσιο που θέλει να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός, ειδικά ως προς το Cost Control. Στο «τριφύλλι» είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να κάνουν καμία υπέρβαση που θα φέρει ρήγμα στον προϋπολογισμό ή θα φέρει την UEFA προ των… θυρών.
Ανοικτή γραμμή για εναλλακτικές λύσεις
Το τμήμα σκάουτινγκ έχει ενεργοποιηθεί πλήρως και ήδη έχουν εντοπιστεί 2-3 περιπτώσεις παικτών που πληρούν τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια. Παίκτες με θητεία σε καλές ευρωπαϊκές λίγκες, ικανοί στο passing game, με καλή τελική πάσα και την προσωπικότητα να γίνουν «ηγέτες» στη μεσαία γραμμή.
Παράλληλα, το όνομα του Αζεντίν Ουναχί παραμένει στο τραπέζι των συζητήσεων, όμως η περίπτωσή του μοιάζει παγωμένη, εκτός κι αν προκύψει κάποια σημαντική μεταβολή στα δεδομένα – κάτι που προς το παρόν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League