Παναθηναϊκός: Επιστροφή με... φόρα για τον Τσέριν
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του σήμερα με μία μόνο προπόνηση το πρωί, καθώς ο Ρούι Βιτόρια έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το απόγευμα, προκειμένου να πάρουν ανάσες.
Στο πρώτο ημίχρονο του πρόσφατου φιλικού με τη Σάλκε, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια, κάτι που είναι λογικό για την εποχή, λόγω των απαιτητικών προπονήσεων που πραγματοποιούνται από τα τέλη Ιουνίου στο Μπάντ Χέριγκ της Αυστρίας.
Μια από τις πιο θετικές εξελίξεις της ημέρας ήταν η παρουσία του Άνταμ Τσέριν στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Σλοβένος μέσος συμμετείχε χωρίς κανένα πρόβλημα για δεύτερη διαδοχική ημέρα, δείχνοντας διάθεση, ένταση και εντυπωσιακή φυσική κατάσταση.
Οι ενοχλήσεις στη γάμπα αποτελούν πλέον παρελθόν και ο διεθνής χαφ πατάει δυνατά στο γήπεδο, γεγονός που προσφέρει ικανοποίηση στον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος βλέπει ένα βασικό του εργαλείο να επανέρχεται στο 100%.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μίλησε με τρεις ακόμη προπονητές ο Παναθηναϊκός»
- Το ΑΙ απάντησε για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Αυτή η ομάδα θα νικήσει
- Κουτλουάι: «Ελπίζω να περάσει ο Παναθηναϊκός. Κακό για τη Φενέρμπαχτσε αυτό»
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για το μέλλον του Γιαγκούσιτς
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό - Τα δύο σενάρια