Παναθηναϊκός: «Σήμα κινδύνου», φωνάζει για διπλή μεταγραφή
Το Τριφύλλι ήρθε ισόπαλο κόντρα στην Σάλκε με σκορ 0-0 σε ένα φιλικό τεστ στο οποίο αναδείχθηκαν και πάλι οι αδυναμίες του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν… πειστικός κόντρα στους Γερμανούς πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση στο τρίτο φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους μένοντας στο μηδέν.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια έχει φανερά πρόβλημα στη δημιουργία κάτι που βροντοφωνάζει για άμεση ενίσχυση στη θέση του Αζεντίν Ουναχί και στη θέση του εξτρέμ, δηλαδή δύο μεταγραφές σε δύο «κρίσιμες» θέσεις.
Από εκεί και πέρα, οι «Πράσινοι» έχουν βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι τους αλλά το βασικό πρόβλημα παραμένει και τις επόμενες ημέρες οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού κλαμπ καλούνται να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα «κενά».
Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι οι κρίσιμοι αγώνες απέναντι στη Ρέιντζερς για τον 2ον προκριματικό γύρο του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ κοντοζυγώνουν και η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί αντάξια των συνθηκών για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ώρα ανακοινώσεων: Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις δεδομένες αποχωρήσεις και το ερωτηματικό
- Παναθηναϊκός: Οι σίγουρες μεταγραφές και τα ονόματα που ίσως απασχολήσουν
- Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα γλίτωσε από τις αποχωρήσεις
- Το deal Παναθηναϊκού-Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι και οι νέες απολαβές του