Η νέα πρόταση της Σπόρτινγκ, διαφορά 5 εκατ. για Βαγιαννίδη
Η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη συνεχίζει να απασχολεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την πορτογαλική ομάδα να δείχνει πρόθυμη να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς.
Παρότι η επιθυμία των «λιονταριών» να αποκτήσουν τον νεαρό δεξιό μπακ είναι δεδομένη, η πλευρά του «τριφυλλιού» έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμία διαπραγμάτευση πριν τον Αύγουστο.
Η Σπόρτινγκ εδώ και αρκετούς μήνες εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς άσου, ο οποίος φαίνεται να εντάσσεται πλήρως στα πλάνα του Ρούι Μπόρχες. Αν και στο παρελθόν είχε κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Βαγιαννίδη, αυτή δεν ικανοποίησε οικονομικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την απέρριψε άμεσα.
Σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ ετοιμάζονται να επανέλθουν με μία προσφορά που θα αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως βάση συζήτησης τα 15 εκατομμύρια, γεγονός που καθιστά τη διαφορά σημαντική. Παράλληλα, όλα θα εξαρτηθούν από το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού και το κατά πόσο θα χρειαστεί να προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστή για να καλύψει οικονομικές ανάγκες ή να ενισχύσει το ρόστερ του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;