Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πρώτες σκέψεις για Ρέιντζερς
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη «μάχη» της χρονιάς, καθώς στις 22 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Αν και απομένουν ακόμη δύο φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία, αρχίζουν να διαφαίνονται οι πρώτες σκέψεις του Ρουί Βιτόρια για το βασικό σχήμα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ο Ντραγκόφσκι έχει προβάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στην άμυνα δοκιμάζεται σταθερά τετράδα με Κυριακόπουλο, Ίνγκασον, Πάλμερ-Μπράουν και Βαγιαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, η θέση «6» παίζεται ανάμεσα σε Σιώπη και Μαξίμοβιτς, με Τσιριβέγια και Μπακασέτα να έχουν ρόλο πιο δημιουργικό.
Στην επίθεση, ο Τετέ έχει «κλειδώσει» τη μία πλευρά, ενώ στην άλλη γίνεται δοκιμή με Τζούρισιτς και Πελίστρι. Για την κορυφή της επίθεσης, το δίλημμα είναι μεταξύ Ιωαννίδη και Σφιντέρσκι, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση στα τελευταία φιλικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»