Παναθηναϊκός: Με προβλήματα και μια επιστροφή η προπόνηση
Καλά νέα έφερε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Χάρινγκ, καθώς υπήρξε η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν σε μέρος του κανονικού προγράμματος.
Ο Σλοβένος μέσος είχε μείνει εκτός τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα, αλλά πλέον μετρά αντίστροφα για την επανένταξή του.
Ο στόχος είναι να καταφέρει να είναι διαθέσιμος για το φιλικό του Σαββάτου απέναντι στην Μπράγκα, το τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή στην Ελλάδα, και οι πιθανότητες συμμετοχής του αυξάνονται.
Αντίθετα, η ίωση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης, ενώ ο νεαρός Φικάι αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία ώστε να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του μετά τον τραυματισμό στο πόδι. Ελαφρύ πρόγραμμα και αποφόρτιση έκανε ο Δημήτρης Λημνιός.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση