UEFA: Ο τρόπος για να αποφύγει τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δει το θέμα του cost control και να προσπαθήσει να το λύσει, ώστε να μην έχει χειρότερα προβλήματα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Για τόσες μεταγραφές πάει το Τριφύλλι

Η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε θέματα αναφορικά με το cost control και πραγματοποιεί συνεχή έλεγχο στα οικονομικά των ομάδων με αποτέλεσμα όταν δε βλέπει συμμόρφωση με τους κανονισμούς της να… ρίχνει πρόστιμα!

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα βρίσκεται στις ομάδες που έχουν δεχθεί πρόστιμο, όμως οι πράσινοι έπεσαν στα «μαλακά», καθώς πλήρωσαν, μόλις, 400 χιλ ευρώ για τα ατοπήματα που είχαν κάνει.

Παρ όλα αυτά άπαντες στο Τριφύλλι γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με την UEFA, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά περιμένει από εκείνον να δείξει συμμόρφωση, για να μην αναγκαστεί να προχωρήσει σε πιο αυστηρές ποινές.

Για να αποφύγει, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μια ενδεχόμενη πιο βαριά ποινή από την Αρμόδια Αρχή καλείται να παρουσιάσει έσοδα μέσα από μία ή περισσότερες πωλήσεις παικτών το φετινό καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr