«Ο Παναθηναϊκός στο μυαλό του Μπερνάρ»!
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, ο Μπερνάρ φαίνεται να διανύει μία δύσκολη φάση στην ποδοσφαιρική του πορεία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.
Οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ενώ και οι φίλαθλοι δεν κρύβουν πλέον τη δυσαρέσκειά τους, εκφράζοντας δημόσια την απογοήτευσή τους για την απόδοσή του.
Μέσα σ’ αυτό το αρνητικό κλίμα, ο 33χρονος άσος κοιτά ξανά προς την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ομάδα με την οποία διατηρεί συναισθηματικούς δεσμούς και στην οποία αισθάνεται πως υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αρχίσει να «ψάχνεται» εκ νέου για ενδεχόμενη επιστροφή στην Αθήνα, βλέποντας τον Παναθηναϊκό ως έναν προορισμό που μπορεί να του προσφέρει ξανά σταθερότητα και αποδοχή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού