«Ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στην Ουτρέχτη για Μπάρκα - Τα δεδομένα»
Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τις κινήσεις να γίνονται πλέον πιο έντονες και στοχευμένες.
Ένας από τους τερματοφύλακες που έχει απασχολήσει έντονα τους «πράσινους» είναι ο Βασίλης Μπάρκας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα in.gr. Ο 31χρονος διεθνής πορτιέρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουτρέχτη, φέρεται θετικός στην ιδέα επιστροφής στην Ελλάδα και μάλιστα οι εκπρόσωποί του έχουν έρθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να διερευνήσουν τις προθέσεις της.
Την περσινή χρονιά, ο Μπάρκας αγωνίστηκε βασικός στην ολλανδική ομάδα, καταγράφοντας 32 συμμετοχές και συνολικά 2.880 λεπτά κάτω από τα δοκάρια. Δέχτηκε 44 γκολ, αριθμός που για τα δεδομένα της Eredivisie δεν θεωρείται υπερβολικός, λόγω του ανοιχτού παιχνιδιού που χαρακτηρίζει τη λίγκα.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την Ουτρέχτη είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική κατάληξη ή συμφωνία. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκολκίπερ παραμένει ενεργό.
Ταυτόχρονα, η ομάδα της Αθήνας έχει ανοικτή γραμμή και με άλλον τερματοφύλακα από το εξωτερικό, ο οποίος φέρεται να έχει περάσει μπροστά στη σχετική λίστα. Αυτό δεν σημαίνει πως η περίπτωση του Μπάρκα έχει εγκαταλειφθεί, καθώς πέρα από την εμπειρία του, προσφέρει και την απαραίτητη ελληνική ταυτότητα στο ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»