Παναθηναϊκός: Ποιος νεαρός ενθουσίασε τον Βιτόρια στην Αυστρία
Στην Αυστρία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με την απογευματινή προπόνηση να περιλαμβάνει έντονο ρυθμό, πολλές φάσεις και εντυπωσιακά τέρματα από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».
Το πρόγραμμα της ημέρας είχε ως βασικούς άξονες την εκτέλεση φάσεων με τελικές προσπάθειες και την ανάπτυξη παιχνιδιού απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι εξαιρετικές ενέργειες και τα γκολ που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο 18χρονος Γιάννης Μπόκος, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και έδειξε με το «καλησπέρα» ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην προετοιμασία. Σημείωσε δύο πανέμορφα γκολ, ένα σε κάθε σκέλος της προπόνησης, με αποτέλεσμα να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του.
Το πρώτο του τέρμα ήταν άκρως θεαματικό: πήρε την μπάλα στα αριστερά, μπήκε μέσα και με το δεξί πόδι εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ που κατέληξε στο «παραθυράκι», αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι.
Η ενέργειά του προκάλεσε τον θαυμασμό όλων, ενώ ακόμη και ο Ρουί Βιτόρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, χειροκροτώντας ζωηρά όχι μόνο τον νεαρό άσο, αλλά και συνολικά την προσπάθεια των παικτών του, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Με φωνές ενθάρρυνσης και εμψύχωσης, έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια της δουλειάς στην ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»