Ρέιντζερς: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πριν τον Παναθηναϊκό
Η Ρέιντζερς εμφανίζεται έτοιμη να κλείσει τις μεταγραφές των Ρόθγουελ και Κόουντι πριν από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.
Η Ρέιντζερς προχωρά σε σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Αρχικά, οι «Τζερς» συμφώνησαν με την Μπόρνμουθ για τη μεταγραφή του Τζο Ρόθγουελ.
Ο 30χρονος μέσος βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπόρνμουθ και αποφάσισε να κάνει το βήμα προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, παρά το σοβαρό ενδιαφέρον που υπήρχε από τη La Liga.
Παράλληλα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League «κλείνει» και τον Κόνορ Κόουντι.
Ο 32χρονος στόπερ προσφέρει στον έμπειρο αμυντικό πολυετές συμβόλαιο, προκειμένου να τον φέρει στο «Άιμπροξ» με κανονική μεταγραφή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα