Πιθανή ανατροπή στον Παναθηναϊκό με τους γκολκίπερ – Το σχέδιο Βιτόρια
Στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει μια εσωτερική κουβέντα που αφορά την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, με στόχο την εύρεση ενός τερματοφύλακα που να ταιριάζει απόλυτα με το αγωνιστικό πλάνο του Ρουί Βιτόρια.
Η σκέψη επικεντρώνεται σε έναν παίκτη που να συνδυάζει καλή τεχνική κατάρτιση, ακρίβεια στις μεγάλες μεταβιβάσεις και ικανότητα στο παιχνίδι με τα πόδια – στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα για το στιλ παιχνιδιού που επιδιώκει η ομάδα, το οποίο περιλαμβάνει ανάπτυξη από την άμυνα και κυριαρχία μέσω κατοχής.
Αν και ο Ντραγκόφσκι έχει αποδειχθεί εξαιρετικός εντός περιοχής, η περιορισμένη του συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι αποτελεί τροχοπέδη για τη φιλοσοφία που θέλει να επιβάλει ο Πορτογάλος τεχνικός. Το ζήτημα της ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα σταδιακά, τόσο για τον ίδιο τον προπονητή όσο και για τη διοίκηση.
Αν τελικά αποφασιστεί η προσθήκη νέου γκολκίπερ, πιθανότατα ο Λοντίγκιν θα είναι αυτός που θα παραχωρηθεί, αφού η ΠΑΕ έχει επενδύσει σημαντικά στον Πολωνό – δίνοντας 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Σπέτσια – ενώ και το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό. Από την άλλη, ο Λοντίγκιν αποκτήθηκε ως ελεύθερος, με χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την αποχώρησή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια τελική απόφαση. Σύμφωνα με τη Livesport, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να παρακολουθούν περιπτώσεις και να συλλέγουν στοιχεία, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα αν προκύψει ανάγκη.
Όσο για το πότε ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, όλα είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει καμία επίσημη συζήτηση για νέα μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα και η ομάδα δεν σκοπεύει να προκαλέσει αναταραχή στο ρόστερ της, ειδικά πριν τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Ρέιντζερς. Παράλληλα, η Κηφισιά παραμένει μία ελκυστική λύση για τον Λοντίγκιν, αλλά δεν δείχνει να πιέζεται χρονικά, ενώ και ο ίδιος γνωρίζει ότι εκεί θα βρει γνώριμα πρόσωπα και ένα περιβάλλον που του ταιριάζει, χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»