Παναθηναϊκός: Οι επόμενες μεταγραφές που έρχονται
Το Τριφύλλι συνεχίζει μεθοδικά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές του Γιώργου Κυριακόπουλου και του Αχμέντ Τουμπά, ενώ προχώρησε και στην απόκτηση του Πέδρο Τσιριβέγια από τη Ναντ.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις τρεις πρώτες προσθήκες σε θέσεις στις οποίες «καιγόταν» να καλύψει τα κενά του και πλέον θα κινηθεί στην αγορά με απώτερο σκοπό να πλαισιώσει ιδανικά τους βασικούς του παίκτες στην ενδεκάδα.
Έτσι, λοιπόν, βρίσκεται στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα και του αριστερού εξτρέμ, χωρίς ωστόσο να βιάζεται για αυτές τις περιπτώσεις.
Οι επόμενες προτεραιότητες της ομάδας αφορούν την προσθήκη ενός ακόμη ακραίου επιθετικού αλλά και ενός επιτελικού μέσου.
Όσον αφορά τον Αζεντίν Ουναχί παραμένει στο κάδρο των «πρασίνων», όμως αν και η παραμονή του αποτελεί προτεραιότητα, οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού κλαμπ ετοιμάζουν Plan B για να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση αφού τα εμπόδια στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι αρκετά.
Τέλος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κινηθεί για ακόμη μία μεταγραφή πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τη Ρέιντζερς, εφόσον προκύψει κάποια περίπτωση που να ταιριάζει στα «θέλω» του Ρουί Βιτόρια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τι ζητούσε από τους διαιτητές
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84
- Τα δύο σενάρια: Πώς ο Παναθηναϊκός περνάει απευθείας στα playoffs της EuroLeague
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ημέρα, η ώρα και η έδρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84