Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει το «6άρι», θέμα χρόνου το deal
Το Τριφύλλι φαίνεται πως «κλειδώνει» και τη θέση του αμυντικού χαφ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που είχε στοχεύσει.
Ο Ρούι Βιτόρια σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου έχουν εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή και οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει αρκετά, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal μπορεί να ολοκληρωθεί ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα πετάξει για την Αυστρία έχοντας μαζί του τις τρεις πρώτες μεταγραφές που έχει ζητήσει, δηλαδή τους Γιώργο Κυριακόπουλο, Αχμέντ Τουμπά και τον παίκτη που κλείνει στο «6».
Το timing της απόκτησής του είναι ιδανικό αφού θα προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Bad Haring και θα έχει τον απαραίτητο χρόνο να μάθει τους συμπαίκτες και το πως λειτουργεί ο προπονητής.
Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει σε προτεραιότητα τις δύο Ευρωπαϊκές μονομαχίες κόντρα στη Ρέιντζερς και θα τα δώσουν όλα για όλα για την πολυπόθητη πρόκριση που θα τους φέρει πιο κοντά στην League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Παπαδημητρίου με την επταήμερη άδεια στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι αραλίκι...» (vid)
- Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
- Το τεράστιο «έγκλημα» που τιμώρησε τον Παναθηναϊκό!
- «Χάνει» Πάλμερ-Μπράουν και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος
- Επίσημο: Οι διαιτητές του Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός