Ανατροπή με Ουνάχι: Η ρήτρα ισχύει μόνο για τον δανεισμό – Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αλλάζουν τη μέχρι τώρα κατάσταση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «L' Equipe» ξεκαθάρισε την υπόθεση Ουναχί

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αζεντίν Ουνάχι και την εμπλοκή του Παναθηναϊκού, με την προοπτική απόκτησής του να αλλάζει άρδην, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης μέσα από ανάρτησή του.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει ότι η περίφημη ρήτρα των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συζητηθεί, αφορούσε αποκλειστικά τη συμφωνία δανεισμού του παίκτη με το «τριφύλλι» και μάλιστα μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«To buy out των 11,5Μ για τον Αζεντίν Ουναχί είχε ισχύ μόνο στη συμφωνία δανεισμού με τον Παναθηναϊκό (κ με συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ενεργοποίησης).
Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν υπάρχει buy out, δεν υπάρχει τπτ. Μόνο διαπραγμάτευση με Μαρσέιγ (όπως κ από τον Παναθηναϊκό πλέον).», έγραψε χαρακτηριστικά ο Οικονομίδης.

Αυτό σημαίνει πως, πλέον, ακόμη και ο Παναθηναϊκός (από 30/6 και μετά) που είχε το σχετικό δικαίωμα για την απόκτησή του με προκαθορισμένο ποσό, μπαίνει σε διαδικασία απευθείας διαπραγματεύσεων με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα της Μασσαλίας κρατά πλέον όλα τα χαρτιά στα χέρια της και ορίζει αυτή τους όρους μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Μαροκινό χαφ παραμένει έντονο, ωστόσο η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr