«Όχι» από τον Παναθηναϊκό σε υψηλή πρόταση της Φιορεντίνα για Ιωαννίδη
Ο Παναθηναϊκός απέρριψε προσφορά 15-17 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη στη Φιορεντίνα.

Εκτός από την προσφορά για τον Τετέ, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να έχει αρνηθεί πρόταση της Φιορεντίνα και για τον Ιωαννίδη.
Σύμφωνα με το Spaceviola, το Τριφύλλι είπε «όχι» σε πρόταση 15-17 εκατ. ευρώ για τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Το δημοσίευμα:
«Η διοίκηση της Φιορεντίνα συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του επιθετικού της τμήματος.
Μετά την άφιξη του Τζέκο, σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε αποκλειστικά το spaceviola.com, οι “Βιόλα” υπέβαλαν στον Παναθηναϊκό μια προφορική προσφορά μεταξύ 15 και 17 εκατομμυρίων για τον Έλληνα επιθετικό Ιωαννίδη .
Η ομάδα της Αθήνας, ωστόσο, αρνήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη και μια πολύ υψηλότερη προσφορά (περίπου 30 εκατομμύρια) που έφτασε και απορρίφθηκε το περασμένο καλοκαίρι»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή λίστα για Ρέιντζερς - Τι συμβαίνει με Λαφόν
- «Γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση του Μπάμπα στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Αλλάζει ο CEO της White Veil που ανέλαβε τη διαχείριση του ΟΑΚΑ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Με ξενίζει η δήλωση του Βαλαντσιούνας, δεν θα περιμένει ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα