«Πόρτες» από Ουναχί που θέλει Παναθηναϊκό - Συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ
Ο Αζεντίν Ουναχί παραμένει στο επίκεντρο του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού και αποτελεί έναν από τους βασικούς κρίκους για την επόμενη σεζόν.
Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο για τους «πράσινους» είναι ότι έχουν τον ίδιο τον παίκτη στο πλευρό τους. Ο Μαροκινός χαφ επιθυμεί να συνεχίσει στην Αθήνα, κάτι που δείχνει όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής οικονομικής πρότασης που του έχει κατατεθεί – ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως – αλλά και επειδή βλέπει στον Παναθηναϊκό τον ιδανικό σύλλογο για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Για τον 25χρονο διεθνή, είναι κομβικής σημασίας να αγωνίζεται βασικός, διατηρώντας τη θέση του στην εθνική Μαρόκου, ενόψει μεγάλων διοργανώσεων όπως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής – που θα διεξαχθεί μάλιστα στο Μαρόκο – αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Ουναχί έχει ήδη πει «όχι» σε τουλάχιστον τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, καθώς καμία δεν του προσέφερε τον σταθερό ρόλο που επιδιώκει.
Η στάση του ποδοσφαιριστή έχει δώσει σαφές πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό στις διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ, η οποία από την πλευρά της βιάζεται να κλείσει το ζήτημα πριν ολοκληρωθεί το οικονομικό της έτος, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το γεγονός ότι ο Ουναχί δείχνει ξεκάθαρα πως προτιμά να παραμείνει στο «τριφύλλι» προσθέτει πίεση στους Γάλλους και φέρνει πιο κοντά τη συμφωνία που θέλει ο Παναθηναϊκός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Μανδάς: Το ποσό και οι απολαβές με τις οποίες μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα
- Παναθηναϊκός: «Αιφνιδιασμένος» ο Μπενίτεθ - Το νέο πλάνο που θα ακολουθήσει
- Απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, κατέληξε στους Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς!
- Παναθηναϊκός: Πανωλεθρία στο Transfermarkt - 17 παίκτες με έχασαν σε αξία, 2 με επταψήφια μείωση!
- «Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει Λάμπρου και Ρομάνο»