Ανοικτό το ενδεχόμενο Βλαχοδήμου – Τι σημαίνει για Λοντίγκιν

Σαν να ήταν χθες θυμόμαστε το 1-0 επί του ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο με το γκολ του Λούκα Βιγιαφάνιες, με Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο.

Παναθηναϊκός: «Αυτές είναι οι σκέψεις του Βλαχοδήμου για το καλοκαίρι»

Ματς σήμα κατατεθέν της βαριάς φανέλας του κλαμπ αλλά και της μαχητικής ψυχής των παικτών του που αγωνιζόμενοι με Γκιγέρμο Μολίνς (!) μπροστά, νίκησαν τον «αιώνιο» σε μέρες που δεν ήξερες τι ξημερώνει μετά από λίγες ώρες για το κλαμπ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνου του ντέρμπι ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που είχε ήδη πουληθεί στη Μπενφίκα.

Ο προπονητής είχε σχολιάσει μετά τον αγώνα ότι αυτά τα λεφτά ήταν σωτηρία για το τριφύλλι, άσχετα αν δεν σκιαγραφούσαν ούτε στο ελάχιστο την αξία του ποδοσφαιριστή.

Επί Στραματσόνι ο παίκτης είχε αποκτηθεί μαζί με τον αδελφό του, Παναγιώτη που ήταν ζογκλέρ με την μπάλα στα πόδια, αλλά τελικά αυτός που εκτόξευσε την καριέρα του ήταν ο Οδυσσέας.

Έπαιξε στο εξωτερικό, έγινε βασικός στην Εθνική, έχτισε εξαιρετικό όνομα στην ευρωπαϊκή σκηνή και τώρα στα 31 του ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο κι ο Βλαχοδήμος είναι μια πολύ καλή λύση, το παιδί θέλει να πάει κάπου όπου θα έχει αγωνιστικό χρόνο, ώστε να διεκδικήσει ξανά τη φανέλα βασικού στην γαλανόλευκη.

Τυχόν απόκτησή του θα σημάνει την αποχώρηση του Γιούρι Λοντίγκιν που αποκλείεται να δεχθεί να είναι στην Ελλάδα ως τρίτος πορτιέρο. Εδώ με το ζόρι τόσο καιρό στέκεται ως 2ος!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr