Ποια έδρα «κλειδώνει» για τη ρεβάνς Παναθηναϊκός – Ρέιντζερς
Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο στην προσπάθειά του να μπει στους ομίλους του Champions League, καθώς θα αναμετρηθεί με τη Ρέιντζερς, την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουνίου έφερε το πρώτο ματς να διεξάγεται στο ιστορικό γήπεδο “Ibrox” της Γλασκώβης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει επί ελληνικού εδάφους.
Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τις ημερομηνίες και τις ώρες των αγώνων, καθώς και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το δεύτερο παιχνίδι. Οι δύο πιθανές ημερομηνίες για τα παιχνίδια είναι 22 ή 23 Ιουλίου για το πρώτο ματς και 29 ή 30 Ιουλίου για το δεύτερο, με τις σχετικές επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού, Ρέιντζερς και UEFA να συνεχίζονται μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουνίου. Η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου.
Όσον αφορά την έδρα της ρεβάνς, το ΟΑΚΑ εμφανίζεται ως η πιο πιθανή επιλογή. Παρά τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στη στέγη και τον φωτισμό του σταδίου, αυτά δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν το τέλος Ιουλίου, ίσως ούτε και ως τα τέλη Αυγούστου, οπότε το γήπεδο θα είναι κανονικά διαθέσιμο.
Υπάρχει όμως και ένα εναλλακτικό σενάριο στο τραπέζι: να φιλοξενηθεί το δεύτερο παιχνίδι στη Λεωφόρο, το «Απόστολος Νικολαΐδης», ώστε να αξιοποιηθεί το έντονο κλίμα και η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού. Η επιλογή αυτή θα μπορούσε να δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα, ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.
Το ζήτημα αυτό αναμένεται να τεθεί σε συζήτηση εντός της ομάδας είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η τελική απόφαση θα γείρει προς την επιλογή του ΟΑΚΑ, όχι μόνο για αγωνιστικούς αλλά και για εμπορικούς λόγους, αφού η προσέλευση του κόσμου σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: ΟΛΟ το πρόγραμμα της Euroleague - Ημερομηνίες και ώρες
- «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και άλλοι δύο στο… κυνήγι του Τάις»
- Σοκ στη Ρέιντζερς ενόψει Παναθηναϊκού: Τραυματίστηκε η πιο ηχηρή μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: «Ο Βιτόρια μίλησε με Πάντοβιτς, τόσα θέλει η Τόπολα»
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα