Ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό - Οι δέκα λόγοι
Σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κάνει λογικά βήματα που μπορούν να φέρουν μια αχτίδα αισιοδοξίας στις τάξεις των φιλάθλων του.

Προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισό του Ιουνίου, έχοντας προβεί ήδη σε σημαντικές ανακοινώσεις.
Οι «πράσινοι», αρχικά, θα έχουν μια συνέχεια από την περσινή σεζόν, καθώς αποφάσισαν να στηρίξουν τον Ρουί Βιτόρια.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από κάποιες «βάσεις», προκειμένου να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών.
Στην προετοιμασία αναμένεται να δουλέψει με τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές (συν το υλικό από τις Ακαδημίες), στο προπονητικό επιτελείο έγινε μια ακόμη σημαντική προσθήκη, στρατηγικός σύμβουλος είναι ο Φύσσας, ενώ ενισχύθηκε και το ιατρικό τιμ της ομάδας.
Μέσα στον επόμενο μήνα θα δοθούν δυνατά φιλικά, πριν από το μεγάλο τσάλεντζ στο 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League (Ρέιντζερς, Πλζεν, Σάλτσμπουργκ).
Παράλληλα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη διατήρηση του Ουναχί, ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ορίσει το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας την καλοκαιρινή περίοδο όντας, αναμφισβήτητα, ο «MVP» της περσινής σεζόν.
Οι δέκα κινήσεις του Παναθηναϊκού που γεννούν ξανά την ελπίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα:
- Παρέμεινε ο προπονητής (Ρουί Βιτόρια) από την περσινή σεζόν.
- «Ενισχύθηκε» το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας (Αντωνόπουλος, Χίσσας).
- Παίρνουν «μπρος» οι ακαδημίες του «Τριφυλλιού».
- Ανακοινώθηκαν ήδη δύο μεταγραφές (Κυριακόπουλος, Τουμπά), θα ακολουθήσει αυτή του Τσάπρα, ενώ δεν θα αργήσει και η προσθήκη ενός ποιοτικού χαφ.
- Ο Ambassador των «πρασίνων» θα είναι ο Τάκης Φύσσας.
- Ανακοινώθηκαν δυνατά φιλικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως με τη Μπράγκα και τη Σάλκε.
- Η ομάδα θα επιστρέψει στη Λεωφόρο και θα επανακτήσει το αβαντάζ της «έδρας» στις εγχώριες διοργανώσεις (σ.σ κυκλοφόρησαν από νωρίς και τα εισιτήρια διαρκείας).
- Έγινε σημαντική εκκαθάριση στο ρόστερ, καθώς έληξαν αρκετά συμβόλαια (Αράο, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Ζέκα, Πέρεθ)
- Η ομάδα έχει σχεδόν, εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης (θα ξεκινήσει από το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League). Το γεγονός αυτό, θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στο σύλλογο, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες για περαιτέρω βελτίωση του ευρωπαϊκού ranking.
- Πραγματοποιείται σημαντική προσπάθεια για τη διατήρηση του Αζεντίν Ουναχί, όπως ενημέρωσε σε συνέντευξη ο Τ.Δ της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Σε κρίσιμη φάση του Βαλαντσιούνας - Να είναι ψύχραιμος ο κόσμος» (vid)
- Βαλαντσιούνας: Στο κατώφλι των εξελίξεων, περιμένει τους Νάγκετς ο Χόρφορντ
- Το φιλικό αποκάλυψε την κόπωση – Σκληρό φορμάρισμα και σταδιακή αποκλιμάκωση ενόψει Ρέιντζερς
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή game changer που καθυστερεί και το ρίσκο με Ρέιντζερς
- Παναθηναϊκός: «Σήμα κινδύνου», φωνάζει για διπλή μεταγραφή