«Ο Γεντβάι συζητάει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να επιστρέψει σπίτι του»
Ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία.
Η ιστοσελίδα «index.hr» αναφέρει ότι ο Κροάτης αμυντικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον σύλλογο της πατρίδας του, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.
Ο 29χρονος στόπερ αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» πριν από έναν χρόνο, αρχικά ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Μετά το τέλος της σεζόν 2023-24, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
Στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε εξέλιξη ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές, με τον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν να ηγείται ενός νέου σχεδιασμού, στον οποίο φαίνεται να εντάσσεται και η περίπτωση του Γεντβάι. Ο διεθνής αμυντικός φέρεται να βλέπει θετικά την πιθανότητα επιστροφής στην πόλη του, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας του συμβολαίου του, που αν δεν τροποποιηθεί εντός της επόμενης χρονιάς, θα τον οδηγήσει στο τελευταίο έτος της συνεργασίας του με τους «πράσινους».
Όπως επισημαίνεται στο κροατικό ρεπορτάζ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και το προσεχές διάστημα θα φανεί αν αυτή η υπόθεση θα οδηγηθεί σε συμφωνία ή αν θα παραμείνει σε επίπεδο φημών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος θα προκριθεί; Η πρόβλεψη Παύλου Παπαδημητρίου για το Μπέτις-Παναθηναϊκός
- Σάλος στη Λεωφόρο: Πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο της Λαμπαδαρίου (vid)
- Μπενίτεθ: «Αυτό είπα στους παίκτες μας πριν τον αγώνα» και νέα... σπόντα στη συν. Τύπου
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού