Ομάδα της Superleague «ψήθηκε» για Γκάνεα

Ο Βόλος εξετάζει την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Γκάνεα.

Ομάδα της Superleague «ψήθηκε» για Γκάνεα

Πιο ενισχυμένος θέλει να εμφανιστεί τη νέα χρονιά ο Βόλος προκειμένου να μην κινδυνέψει ξανά να υποβιβαστεί στη Superleague 2.

Με τον ερχομό της ΑΕΛ και της Κηφισιάς ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πιο μεγάλος από τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι Θεσσαλοί επιθυμούν να παρουσιαστούν έτοιμοι για τη φετινή πρόκληση.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου «κλείδωσε» στο πρόσωπο του Χουάν Φεράντο τον προπονητή της ερχόμενης σεζόν και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι εκείνο του Κριστιάν Γκάνεα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να αναβαθμίσει τα άκρα του Βόλου, καθώς διαθέτει την εμπειρία στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr