Θρίλερ για Παναθηναϊκό: «Ζήτησε τον Ουναχί ο Μουρίνιο στη Φενερμπαχτσέ»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε εντολή για τη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί στη Φενερμπαχτσέ, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα.
Μετά την Τραμπζονσπόρ στο προσκήνιο για τον Αζεντίν Ουναχί εμφανίστηκε και η Φενερμπαχτσέ του Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τη γειτονική χώρα.
Συγκεκριμένα, το Sporx αναφέρει πως η Φενερμπαχτσέ έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μαροκινού επιτελικού μέσου.
Σημειώνεται, πως ο Ζοσέ Μουρίνιο κοιτάζει πολύ ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς εκτιμά την εκλεπτυσμένη τεχνική και τη δημιουργικότητα του Ουναχί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Στην Τουρκία εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι με τη συγκεκριμένη περίπτωση υπολογίζοντας πως ο Μουρίνιο θα μπορούσε να «σταματήσει» τη μετακίνηση του Ουναχί στην Αγγλία και στη Μπράιτον.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους στη Μαρσέιγ και διατηρούν στάση αναμονής. Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική να συνεχίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με φόντο τις εθνικές διοργανώσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Βοτανικός: Το ιδιαίτερο στοιχείο που θα βλέπουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα