Θέλει τρεις... πλέι μέικερ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του και μάλιστα ψάχνει συνολικά τρεις παίκτες που να είναι… πλέι μέικερ!

«Μάτια» στη Φιορεντίνα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θ’ αλλάξει πολλά πράγματα την ερχόμενη σεζόν στο ρόστερ του, καθώς θέλει να δομήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ένας από τους στόχους που υπήρχαν φέτος το καλοκαίρι ήταν και η παραμονή του Αζεντίν Ουναχί στο έμψυχο δυναμικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δείχνει να απομακρίνεται σαν σενάριο, καθώς ο παίκτης λογικά θα καταλήξει ή στην Μπράιτον ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι καταλήξει σε ναυάγιο η υπόθεση του Μαροκινού επιθετικού μέσου, τότε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει συνολικά τρεις παίκτες που να υποστηρίζουν το ρόλο του πλέι μέικερ που λέμε.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Δηλαδή οι πράσινοι επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ που να έχει καλή τεχνική βοηθώντας στο build up, ενός επιθετικού μέσου με επίσης καλή τεχνική, δυνατότητα μετάβασης στο παιχνίδι του και σκορ, ενώ τέλος έναν αμυντικό μέσο, ο οποίος θα ταιριάζει με τους Γουίλιαν Αράο και Ρουμπέν Πέρεθ σε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr