Τετέ: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο, δύσκολο να αποδεσμευτώ από τον Παναθηναϊκό»
Ο Τετέ μίλησε σε βραζιλιάνικη διαδικτυακή εκπομπή και αποκάλυψε πως υπήρξαν επαφές για ενδεχόμενη επιστροφή του στην πατρίδα του και την ομάδα της Γκρέμιο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δεχτεί την αποχώρησή του.

Όπως αποκάλυψε, έχουν υπάρξει κρούσεις από πλευράς Γκρέμιο για την επιστροφή του, ακόμα και σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει, καθώς δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο και το μόνο πιθανό σενάριο μετακίνησης θα μπορούσε να είναι αυτό του δανεισμού – κάτι που ο ελληνικός σύλλογος απορρίπτει πλήρως.
Ο Τετέ παραδέχθηκε πως και άλλες ομάδες του εξωτερικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει καταστεί σαφές ότι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, με οποιονδήποτε τρόπο.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Έγινε προσπάθεια, έγινε, υπήρχε και υπάρχει ακόμα και τώρα κρούση (από την Γκρέμιο), όμως αφήνω αυτές τις αποφάσεις στον μάνατζέρ μου τον Πάμπλο (Μπουένο)… Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να γίνει μόνο με δανεισμό, αλλά η ομάδα δεν θα το επιτρέψει. Είναι απίθανο να με δώσουν ως δανεικό. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού τώρα και είπαν ότι είμαι ο μοναδικός που δεν θα με άφηναν να φύγω με τέτοιο τρόπο. Το ”Νο.10” αυτή τη στιγμή είναι non-negotiable (δεν είναι διαθέσιμο για τέτοιες συζητήσεις). Είχαν προτάσεις και το ξεκαθάρισαν αυτό».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ιωάννης Παπαπέτρου: Ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ στα 31 του χρόνια
- Το «ναι» της DNCG κρατά... προσωρινά τον Ουνάχι στη Μαρσέιγ – Ελπίζει ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Ντάβι Ζέλκε
- Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μοχάμεντ, ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση 7 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Ατάκα Βαλαντσιούνας για Ευρώπη - «Μου λείπει αυτή...»