Παναθηναϊκός για Καρμπόνι, θέλει κι άλλον παίκτη από Μόντσα
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με την προσθήκη του Γιώργου Κυριακόπουλου, και τώρα στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας με έναν αριστεροπόδαρο στόπερ.
Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται σοβαρά είναι αυτό του Αντρέα Καρμπόνι, ο οποίος ανήκει στη Μόντσα, σύμφωνα με τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι 24 ετών, αγωνίζεται με το αριστερό πόδι και έχει ύψος 1.87μ. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Μόντσα στη Serie A, μετρώντας 26 συμμετοχές στο κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα.
Στο παρελθόν, φόρεσε τις φανέλες της Κάλιαρι, με την οποία κατέγραψε 57 συμμετοχές, και της Βενέτσια, στην οποία αγωνίστηκε 17 φορές. Παράλληλα, έχει παρουσία και στις εθνικές ομάδες νέων της Ιταλίας.
Η πτώση της Μόντσα από την πρώτη κατηγορία τον φέρνει κοντά στην έξοδο και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάστασή του. Η περίπτωσή του ήρθε στο προσκήνιο μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν με την ιταλική ομάδα για τη μετακίνηση του Κυριακόπουλου στο «τριφύλλι», και πλέον δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι αυτός τον ίδιο δρόμο, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στα μετόπισθεν της ομάδας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League