«Βόμβα» από Κώτση: «Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Κυριακόπουλος»
Ο Νίκος Κώτσης αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μόντσα για την απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου.
Ο δημοσιογράφος του MEGA που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, έριξε μεταγραφική είδηση που αφορά τον Παναθηναϊκό στο «X».
Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου, που το τελευταίο διάστημα είχε «συνδεθεί» με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
«Μαθαίνω ότι ο @paofc_ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην @ACMonza για την απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 1.7 εκατ. €. Οι Ιταλοί ζητούν κοντά στα 2.5 εκατομμύρια. Αλλά φαίνεται ότι είναι κοντά στο να βρεθεί χρυσή τομή. Ο παίκτης θέλει να φύγει και δεν λέει όχι στον Παναθηναϊκό»
Δείτε παρακάτω:
#ΑΣΧΕΤΟ: Μαθαίνω ότι ο @paofc_ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην @ACMonza για την απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 1.7 εκατ. €. Οι Ιταλοί ζητούν κοντά στα 2.5 εκατομμύρια. Αλλά φαίνεται ότι είναι κοντά στο να βρεθεί χρυσή τομή. Ο… pic.twitter.com/Jt062pb7iX
— Nikos Kotsis (@Nikos_Kotsis) June 3, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;