Ακαϊντίν για Παναθηναϊκό: «Eκνευρίστηκα με αυτό, ήρθε ο μάνατζέρ μου και με πήρε»
Σε συνέντευξή του σε τουρκικό μέσο, ο Σαμέτ Ακαϊντίν αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας πως όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που δημοσίευσε για τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο Τούρκος αμυντικός θυμήθηκε πως λίγες ώρες πριν από αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, ανάρτησε στα social media ένα μήνυμα αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ.
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις εντός της ομάδας και όπως λέει, αποτέλεσε την αιτία για τον αποκλεισμό του από την αρχική ενδεκάδα.
Ο ίδιος τόνισε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του ζήτησαν να αφαιρέσει τη δημοσίευση, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε.
Ακολούθως, όπως είπε, οι «πράσινοι» τον άφησαν εκτός της αποστολής για το ντέρμπι, γεγονός που προκάλεσε την οργή του και τελικά τον οδήγησε στην απόφαση να φύγει οριστικά από την Ελλάδα.
«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, το πρωί της 19ης Μαΐου έκανα μια ανάρτηση για τον Ατατούρκ. Εκείνο το βράδυ είχαμε αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κανονικά θα ξεκινούσα βασικός.
Μετά την ανάρτηση μπήκαμε στη σύσκεψη για τον αγώνα και είδα ότι το όνομά μου δεν ήταν στην ενδεκάδα.
Ο αθλητικός διευθυντής με κάλεσε και μου ζήτησαν να κατεβάσω την ανάρτηση. Είπα: “Πώς να τη σβήσω; Είναι η εθνική μας εορτή.
Αν τη σβήσω, θα δεχτώ αντιδράσεις από την πατρίδα μου. Δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο”. Παρότι το εξήγησα, δεν το κατάλαβαν. Πήγαμε στο γήπεδο και τότε με έβγαλαν εντελώς από την αποστολή.
Μου είπαν: “Θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, δεν μπορούμε να σε έχουμε στην αποστολή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σου στο γήπεδο.
Πρέπει να μείνεις στα αποδυτήρια μέχρι να τελειώσει ο αγώνας”. Εγώ εκνευρίστηκα, ήρθε ο μάνατζέρ μου και με πήρε. Μετά από αυτό έφυγα αμέσως από την Ελλάδα»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ουρμπόνας: «Αυτά σκέφτεται ο Γκριγκόνις για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: «Θέλει Γιούρτσεβεν ελληνική ομάδα»!
- Παναθηναϊκός: Τελευταίο ματς αξιολόγησης, ο Μπενίτεθ αποφασίζει για «σκούπα»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: Πιθανό «χτύπημα» από NBA, έχουν εντοπιστεί στόχοι