«Δοκιμάζονται στον Παναθηναϊκό δύο παίκτες από την Γκάνα»
Δύο ποδοσφαιριστές από την Γκάνα συμμετέχουν σε δοκιμές στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το πρακτορείο που τους εκπροσωπεί.
Ο Αμίρ Αμπντούλ Ραχμάν και ο Ντάνις Βαρζόζι βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, με στόχο να δείξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το γραφείο τους:
«Δύο από τους παίκτες μας σε δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι οι Αμίρ Αμπντούλ Ραχμάν και Ντάνις Βαρζόζι, παίκτες που αναδείχθηκαν στο πρώτο τουρνουά του Τόμας Παρτέι, περνούν τώρα δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό, μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία και για τους δύο ώστε να δείξουν το ταλέντο τους, την αποφασιστικότητα και όλη την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει. Είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσουν θετικό σημάδι και θα εκπροσωπήσουν το γραφείο μας με αφοσίωση και πάθος.
Μακάρι να έχουν μεγάλη επιτυχία σε αυτή την διεθνή εμπειρία».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη