Παναθηναϊκός: Τόσα αξιώνει η ΠΑΕ για Ιωαννίδη - Βαγιαννίδη
Πλούσιο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παράλληλα θα προσπαθήσει να κάνει και μια πώληση πρωτοκλασάτου παίκτη λόγω του cost control.
Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει το φετινό καλοκαίρι να προχωρήσει σε σωστές και στοχευμένες κινήσεις προκειμένου να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις όλους τους στόχους του.
Μάλιστα εκτός από προσθήκες οφείλει να προχωρήσει σε μία πώληση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή του, ώστε να λυθούν τα όποια πιθανά θέματα αναμένεται να προκύψουν με την UEFA για το cost control.
Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι γνωρίζουν πως τα δύο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να πωληθούν και να δώσουν σημαντικά χρήματα στο σύλλογο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.
Αρχικά οι πράσινοι κοστολογούν τον Έλληνα επιθετικό στα 20 εκατ ευρώ και δεν αναμένεται να μπουν σε συζητήσεις με καμία ομάδα που θα προσφέρει λιγότερα χρήματα. Μάλιστα θυμίζουμε ότι για τον Ιωαννίδη ενδιαφέρονται οι Λάτσιο, Μπολόνια με το δεύτερο σύλλογο να ετοιμάζει επίσημη πρόταση στους πράσινους.
Τέλος, ο Έλληνας μπακ, του οποίου διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η Ιντέρ, κοστολογείται από τον Παναθηναϊκό στα 13 εκατ ευρώ με την ελληνική ομάδα να μη δέχεται λιγότερα χρήματα από το παραπάνο ποσό, το οποίο είναι δύσκολο, τη δεδομένη στιγμή, να το προσφέρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ενδιαφέρεται για εκείνον.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου