Πρώτα ο Κρστόβιτς, μετά ο Ιωαννίδης για τη Λάτσιο!
Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να απασχολεί τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με το όνομά του να συνδέεται έντονα με τη Λάτσιο, η οποία τον έχει στην κορυφή της λίστας των εναλλακτικών επιλογών για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.
Η πρώτη τους προτεραιότητα φέρεται να είναι ο Νίκολα Κρστόβιτς, ο Μαυροβούνιος φορ της Λέτσε, που προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, με απολογισμό 12 τερμάτων και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές.
Ωστόσο, η περίπτωσή του φαίνεται να είναι περίπλοκη, καθώς και άλλες ομάδες από το ιταλικό πρωτάθλημα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε αύξηση της αξίας του.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Ιωαννίδης εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και να αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων στην Ιταλία. Όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό είναι ζωηρό και επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή σχεδόν αποκλειστικά σε ομάδες της Serie A, γεγονός που μαρτυρά και τη θετική του εικόνα στη γειτονική χώρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει άλλη "βόμβα" πριν από τις μεταγραφές»
- Πλησίασε σε εντυπωσιακό «deal» ο Αλαφούζος - Γιατί χάλασε
- Επίσημο: «Ηχηρό»... κόψιμο - Η 12άδα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα και το κανάλι
- Γκούμας: «Ο Λαφόν δεν είναι καλύτερος, βασικός ο Κότσαρης - Να δουλέψει στα τελειώματα ο Πελίστρι»