Παναθηναϊκός: Έκπληξη! Θέλει να μείνει Ελλάδα ο Αράο
Τι και αν το Τριφύλλι τον αποχαιρέτησε επίσημα; Ο Βραζιλιάνος το σκέφτεται σοβαρά να… μείνει Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο Γουίλιαν Αράο έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στη χώρα μας και δηλώνει ενθουσιασμένος με την καθημερινότητα και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον, σύμφωνα με τη Livesport.
Ωστόσο, παρότι είχε θετική παρουσία στον Παναθηναϊκό, οι απαιτήσεις του σε οικονομικό επίπεδο —ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως— αποτελούν τροχοπέδη που εν τέλει οδήγησε στο οριστικό αντίο του από το Αθηναϊκό κλαμπ.
Το συγκεκριμένο ποσό φαντάζει δύσκολο να δοθεί και από άλλες ελληνικές ομάδες, με εξαίρεση ίσως την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που όμως δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του.
Την ίδια ώρα, στη Βραζιλία γίνεται λόγος για επαφές του ατζέντη του με τις Σάντος και Μπαΐα, κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα, αλλά μένει να δούμε τις προσεχείς εβδομάδες το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεσή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ