Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι γράφουν για Χοακίν Κορέα στην Ιταλία
Έχουμε μπει σε mood μεταγραφών και όπως είναι λογικό ήδη για τον Παναθηναϊκό ακούγονται διάφορα ονόματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ του.
Ο Παναθηναϊκός μετά την κακή φετινή σεζόν στην οποία για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα που ήταν ο αρχικός και μεγάλος στόχος του, στρέφεται στην επόμενη έχοντας τον πήχη ξανά ψηλά.
Αυτή τη φορά άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει και στο τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και όλους τους υπόλοιπους στόχους.
Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει και ήδη γράφονται διάφορα σενάρια που αφορούν παίκτες που αναμένεται ν’ απασχολήσουν τους πράσινους προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Χοακίν Κορέα, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά για το Τριφύλλι χωρίς ωστόσο πέρυσι να προχωρήσει θετικά η περίπτωσή του.
Παρ’ όλα αυτά το ιταλικό «Calciomercato», επαναφέρει το σενάριο μετακόμισής του στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται πως οπαίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την Ίντερ στο τέλος της σεζόν και προσθέτει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτησή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μέρες, ώρες, έδρες και κανάλι για τους ημιτελικούς με ΠΑΟΚ
- Λύθηκε το μυστήριο με Ταμπόρδα: Ο λόγος που δεν παίζει στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός: Η... ξαφνική απαίτηση που πάγωσε τις συζητήσεις για Κραλ
- Μπουγάτσας: Από τη Φραπάρ στον Ευαγγέλου - «Τρία ανύπαρκτα πέναλτι!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το «αγκάθι» με τον Λόπεθ - Οι όροι για το deal