Παναθηναϊκός: Τα πρώτα φιλικά στην Αυστρία, δύο θα παίξει στην Αθήνα
Το Τριφύλλι έχει αποφασίσει το αρχικό πλάνο για την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης σεζόν.
Η σεζόν 2024-25 ολοκληρώθηκε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/05), με τους παίκτες να παίρνουν άδεια και να αναμένεται να επιστρέψουν στο Κορωπί στις 16 Ιουνίου για την «πρώτη» της νέας χρονιάς.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στην Αυστρία, έχοντας επιλέξει ένα προπονητικό κέντρο έξω από το Κουφστάιν για να «χτιστεί» εκεί το project του 2025-26.
Το πλάνο, λοιπόν, αναφέρει ότι οι «Πράσινοι» θα δώσουν τα πρώτα φιλικά επί Αυστριακού εδάφους με τους αντιπάλους να οριστικοποιούνται τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ είναι δεδομένο ότι παίξει και δύο στην Αθήνα.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένουμε και νεότερες εξελίξεις όσον αφορά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ, με τις οριστικές αποφάσεις να παίρνονται και τις ανακοινώσεις να παίρνουν… σειρά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»