Ουναχί: "Πρώτη επιλογή να μείνω" - Έγινε η πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό
Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Μαροκινού άσου αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.
Ο Αζεντίν Ουναχί σε συνομιλία που είχε με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ξεκαθάρισε πως πρώτη του επιλογή ενόψει της επόμενης σεζόν είναι να παραμείνει στην ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός μετέφερε την επιθυμία του παίκτη στους εκπροσώπους του, με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει το deal.
Ανεξάρτητα από το αν θα βρίσκεται ο Ρουί Βιτόρια στον πάγκο των «Πρασίνων», στόχος των ιθυνόντων της ΠΑΕ είναι να είναι βασικός και αναντικατάστατος στο project της νέας σεζόν.
Οι κινήσεις από το Αθηναϊκό κλαμπ έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες εξελίξεις αναφορικά με την θέση των Γάλλων: Νέος δανεισμός, επιμονή στο ύψος της ρήτρας ή κάποια άλλη λύση για να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα;
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89